Nightmare
Disclaimer.



Entries About Friends

Assalamualaikum. Be nice here okay. Thanks

Follow me


Walky-Talky






Rainy days.

Assalamualaikum. Hi guise.



❒ Homework ❒ Study ✔ Sleep.

Hahaha rainy days tu maksudnya hari kita susah. Shafiq tengah susah ni sebab homework belum siap. Dah laa berlambak. achoiii. Study pun belum. Mak aku asik membebel je. Haishh. Yang aku dah buat dari awal cuti sampai nak habis dah ini ialah TIDUR. setan pun cakap "Wow that's good".  Kerja banyak tak siap pun shafiq sempat update blog ni. Haha cool kan? kau ada. Apapun tengah tunggu keputusan periksa ni. Kalau bagus shafiq printscreen kat kauorang. Kalau teruk tak payah laa kot. Hihi. Okay guise nak sambung buat homework, chauu.